Проведено засідання комісій з надання одноразової грошової допомоги

Дата: 22.07.2023 14:10
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Проведено 2 засідання комісії з надання одноразової грошової допомоги, на яких розглянуто питання про виділення грошової допомоги одному з батьків або особі, яка його замінює, на покращення психічного та фізичного здоров’я дитини, її оздоровлення/відпочинок/реабілітацію. 

20 та 21 липня членами комісії розглянуто 115 заяв мешканців Рубіжанської міської територіальної громади  і прийнято рішення про призначення 1150 тис. грн одноразової грошової допомоги.

Після отримання коштів заявник (один з батьків дитини або особа, яка його замінює) зобов’язаний протягом трьох місяців, але не пізніше закінчення бюджетного року, проінформувати комісію з надання одноразової грошової допомоги шляхом надання письмового звіту встановленої форми про використання коштів на покращення психічного та фізичного здоров’я дитини, її оздоровлення/відпочинок/реабілітацію та інше.

До звіту обов’язково мають бути додані копії документів, що підтверджують вказані у звіті витрати, зокрема, але не виключно: копії квитків (проїзних, відвідування рекреаційних, освітніх, культурно-мистецьких, спортивних та інших закладів відпочинку та розваг (санаторії, аквапарки, басейни, туристичні подорожі та інше); копії путівок/договорів на отримання послуг оздоровлення/відпочинку/реабілітації; копії чеків/квитанцій на придбання дитині продуктів харчування, медикаментів, одягу, засобів для покращення умов розвитку та освіти дитини, тощо.

Програма надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області діє протягом 2023 року. 
    
За отриманням консультацій звертатися за телефоном (телефони наведено за посиланням https://rmva.gov.ua/telefoni-fahivciv-upszn-10-05-23-12-10-2022/).

Спеціалісти управління соціального захисту населення нададуть онлайн допомогу щодо написання заяви та підготовки необхідного пакету документів для отримання допомоги.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора