Звіт УСЗН за 17-21 липня 2023 року

Дата: 23.07.2023 10:00
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

За період з 17 по 21 липня мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 446 наборів з продуктами харчування в гуманітарних хабах "Луганщина моя" і 69 набори Укрпоштою. 

Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язківка з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади. Направлені звернення до Благодійних фондів: «Нове життя»,  «Долоні допомоги Нікопольщини», «Мій Мир»,  «НЕОС-ДОПОМОГА», "Радовель", Благодійної організації  «СИЛА І РОЗУМ».

За звітний період 67 мешканцям Рубіжанської територіальної громади надана допомога в оформленні документів для отримання  грошової допомоги від Благодійної організації "АДРА Україна".

Протягом тижня спеціалісти управління надали допомогу 204 рубіжанам в оформленні документів для отримання грошової допомоги відповідно до Програми надання одноразової грошової  допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади.

За звітний період надано 297 послуг консультування та інформування мешканцям громади з питання отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги, надано допомогу в реєстрації в формах, відкритих благодійними фондами, для отримання гуманітарної допомоги, в налагодженні  зв'язків з органами соціального захисту за місцем тимчасового перебування.

19 липня спеціалісти УСЗН прийняли участь в онлайн форумі "Digital Social Forum: ФОРМУЄМО СПРОМОЖНІСТЬ ЗАМІСТЬ ЗАЛЕЖНОСТІ" під егідою Міністерства соціальної політики у партнерстві з Всесвітньою продовольчою програмою ООН та UNICEF.

 Протягом тижня спеціалісти управління брали участь у навчальному вебінарі щодо роботи у "Prozorro Market", організованому ЛОДФ та ДУ "Професійні закупівлі", а також в Онлайн-зустрічі з громадськими об'єднаннями/організаціями ветеранів війни з метою обговорення актуальних питань щодо формування та реалізації ветеранської політики.

За звітний період було проведено три засідання Комісії з надання одноразової грошової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади, які опинилися в складних життєвих обставинах. 18 липня прийнято рішення про надання допомоги 16 рубіжанам, 20 та 21 липня – розглянуто 58 та 57 заяв відповідно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора