День Сил спеціальних операцій Збройних сил України

Дата: 29.07.2023 09:30
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

День Сил спеціальних операцій Збройних сил України відзначають кожного року в один і той самий день – 29 липня.

Свято ввели на офіційному рівні у 2016 році, щоб підтримувати національні військові традиції та підкреслити значення Сил спеціальних операцій у захисті держави.

Виконуючи широкий спектр бойових завдань у найнебезпечніших і найскладніших умовах, українські воїни-спецпризначенці уміло протистоять російському агресору, демонструючи при цьому свої найкращі риси – незламну волю, витримку, кмітливість, мужність та наполегливість.

Не існує перешкод, які б не змогли подолати військовослужбовці українських Сил спеціальних операцій, а відомий усім вислів князя Святослава Хороброго «Іду на Ви!», що став їх девізом, найкраще відображає характер та дух бойового братерства воїнів у беретах кольору сталі.

Рубіжанська міська військова адміністрація  щиро дякує усім вам за звитягу та героїчне виконання службового обов’язку, мужність і самопожертву, які ви демонструєте, боронячи рідну землю.

Вшановуючи військовослужбовців Сил спеціальних операцій Збройних Сил України, схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які загинули у боротьбі за свободу і незалежність України. Ми завжди пам’ятатимемо їх подвиг.

Бажаємо усім вам міцного здоров’я, незламного духу у відстоюванні незалежності і територіальної цілісності України та нових перемог у боях з окупантами.

Слава Силам спеціальних операцій Збройних Сил України!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора