Рубіжанський меморіал. Олександр та Надія Стрєльцови

Дата: 31.07.2023 09:30
Кількість переглядів: 237

Фото без опису

Фото без опису

58-річні Олександр та Надія Стрєльцови загинули 11 березня 2022 року в місті Рубіжне Луганської області. 

Олександр та Надія жили в селі Стара Краснянка. За фахом Олександр був шахтарем. 40 років пропрацював на шахті. Захоплювався ремонтом автомобілів та іншої техніки. Надія була бухгалтеркою. Потім  Олександр та Надія створили фермерське господарство  – тримали биків та корів, виготовляли молочну продукцію. Були віддані своїй справі. 

Після початку повномасштабної війни подружжя допомагало місцевим жителям харчами, адже магазини перестали працювати. Олександр та Надія возили в Рубіжне молоко, сметану, сир. Перш за все віддавали продукти родинам із маленькими дітьми. 

11 березня вони також повезли в Рубіжне допомогу. Однак додому вже не повернулися. Після російського обстрілу 11 березня 2022 року тіла Олександра та Надії так і залишилися лежати на дорозі. Потім їх перепоховали, але де – родині невідомо.

"Він був найкращим батьком для своїх дітей і назавжди залишиться прикладом справжнього чоловіка. Мав золоті руки та чуйне серце. Вона була найкращою матір’ю, чуйною та щирою людиною. Мала добре серце та завжди допомагала тим, хто цього потребував",– розповіла про загиблих їх невістка Олександра.

Син, донька та онуки лишилися своїх найдорожчих рідних.

Рубіжанська міська військова адміністрація вшановує пам’ять цивільних жертв війни.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора