При гуманітарному штабі «Луганщина моя» у місті Вінниця кожного дня працюють сімейний лікар та сестри медичні комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги”

Дата: 07.08.2023 10:30
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

При гуманітарному штабі «Луганщина моя» у місті Вінниця кожного дня для наших переселенців працюють сімейний лікар та сестри медичні комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Рубіжанської міської військової адміністрації. 

За минулий тиждень з 31.07.2023 по 04.08.2023 до медичних працівників звернулося  116 відвідувачів хабу. Направлено до “вузьких” спеціалістів 29 а на лабораторні та функціональні обстеження 20 пацієнтів, скеровані на профілактичні щеплення 15 осіб, вимір артеріального тиску проведено 92 та вимір глюкози крові 19 відвідувачам, виписано електронні рецепти за програмою “Доступні ліки” 4 пацієнтам. 

Сімейний лікар та медичні сестри впродовж тижня проводили з дорослими і дітьми індивідуальні профілактичні бесіди. Особливо увага приділялась профілактиці кишкових інфекцій та попередженню інфекцій, проти яких можна вакцинуватися за Українським календарем щеплення - кір, епідемічний паротит, краснуха та інших. 

З відвідувачами хабу 02.08.2023 проведена групова бесіда: “Перша допомога на воді” щодо першої невідкладної домедичної допомоги людині при утопленні. 

Звернутися на прийом до сімейного лікаря можна прийшовши до хабу за адресою вул. Праведників світу 43-Б або по номеру +380632689044.

Разом дбаємо про наше здоров’я! Здорова нація - міцна Держава!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора