Мобільна медична бригада “первинки” Рубіжного продовжує регулярні відвідування переселенців у шелтерах Дніпра

Дата: 07.08.2023 12:15
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

Черговий виїзд мобільної медичної бригади комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Рубіжанської військової адміністрації відбувся 03 серпня 2023 року за затвердженим помісячним графіком, який погоджено з начальником Рубіжанської міської військової адміністрації Андрієм ЮРЧЕНКО.

Цього разу лікар-терапевт Валерій Карасьов та медична сестра Римма Карасьова відвідали волонтерський центр (шелтер) “Гостина” для евакуйованих зі сходу та півдня України, що знаходиться на Криворізькому шосе 35.

Мешканці прихистку отримали кваліфіковану консультацію лікаря-терапевта, мали можливість перевірити рівень артеріального тиску, цукру у крові, пройти тест на COVID-19, направлення до “вузьких” фахівців спеціалізованих медичних закладів, скерування на лабораторні аналізи та функціональну діагностику, отримати корисні поради щодо покращення стану свого здоров’я, психологічну підтримку тощо. Після медичних оглядів за призначенням лікаря всім безкоштовно видані необхідні гуманітарні лікарські засоби та вироби медичного призначення, виписано електронні рецепти за державною програмою “Доступні ліки”.

Рубіжанські медичні робітники центру первинної медико-санітарної допомоги ведуть безкоштовний амбулаторний прийом за адресою розташування медичного закладу: місто Дніпро, вул. Будівельників 23 (правий берег, Чечелівський район, 1 поверх будівлі Бізнес-центру «ДАЛАС») з понеділка по п'ятницю (09:00 ч. – 15:00 ч.), телефон: 066 934 89 79.

До речі, робоча та водночас супружня пара медиків за особистий внесок у розвиток сфери охорони здоров'я Рубіжанської територіальної громади, за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника, 27 липня 2023 року була нагороджена грамотами Рубіжанської міської військової адміністрації. Вітав та особисто вручав нагороди Валерію та Риммі Карасьовим начальник Рубіжанської міської військової адміністрації Андрій ЮРЧЕНКО.

Медики “первинки” поруч в Україні з переселенцями - мешканцями Рубіжанської громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора