#РубіжнеРазом. До Дня молоді. Приклад людини, яка відчуває підтримку громади

Дата: 10.08.2023 11:30
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Молодь є рушійною силою і значною частиною українського громадянського суспільства, якій належить особливе місце у його формуванні. 

Аби молодь залишилася в громадах, необхідно почати її слухати та чути, залучати її до обговорення майбутнього громади, а особливо тих управлінських рішень, що впливають на життя молоді безпосередньо. Необхідно докладати зусилля, аби молодь відчувала себе частиною цієї громади та воліла бачити у ній своє майбутнє.

Хмелевська Кристина народилася і зростала в місті Луганськ. Після закінчення школи вступила до Луганського коледжу економіки та  торгівлі,  який блискуче закінчила у 2008 році з відзнакою. Також з відзнакою у 2015 році закінчила магістратуру, за спеціальністю  «Державна служба».

У 2014 році переїхала з окупованого Луганська в Сєвєродонецьк, де працювала на державній службі на різних посадах. Після 24 лютого 2022 року була вимушена з сім'єю  вдруге переїжджати з окупованої території через те, що чоловік Кристини працює в лавах ГУНП  в Луганській області. Її  третьою домівкою стало м.  Дніпро.

З квітня 2023 року Кристина працює у комунальному некомерційному підприємстві «Рубіжанська центральна міська лікарня» на посаді заступника головного бухгалтера. Керівництво лікарні відзначає її як дисциплінованого, добросовісного працівника, здатного визначити головні напрямки в роботі та зосередити на них свою увагу. Як професіонал високого рівня, вона продуктивно використовує свій досвід роботи, вміє правильно розподілити час та сили на виконання дорученої справи. В екстремальній ситуації орієнтується правильно, швидко приймає оптимальні рішення. Не зупиняється перед труднощами, наполегливо й енергійно йде до наміченої мети, постійно працює над удосконаленням своїх знань. У співробітників та підлеглих має заслужений  авторитет. 

Ця життєрадісна, оптимістична жінка говорить, що вона - приклад людини, яка відчуває підтримку громади, і розуміє що все залежить перш за все від людей. Зізнається, що якби не 7-річна донька, то «була б на фронті поруч з чоловіком». І додає: « Якби не було тобі погано, треба бути патріотом своєї країни та завжди відстоювати честь та гідність нашого незалежного народу. Якщо не ми, то хто?».

Рубіжанська міська військова адміністрація пишається молоддю, яка допомагає своїй громаді та країні вистояти і перемогти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора