До уваги молоді Рубіжанської громади!

Дата: 10.08.2023 16:00
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

З метою налагодження ефективної взаємодії з молоддю Рубіжанської міської територіальної громади, для забезпечення вирішення питань, що пов’язані із життям молоді та її участі в усіх сферах життя громади, планується створення Молодіжної ради при Рубіжанській міській військовій адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області!

Молодіжна рада – це консультативно-дорадчий орган, який буде незалежний у прийнятті рішень та впливатиме на спілкування молоді та органів самоврядування, підвищення розвитку молодіжного лідерства, залучення молоді до вирішення соціально-економічних питань, питань у сфері культури, спорту, освіти, попередження розповсюдження негативних явищ у молодіжному середовищі.

Тому Рубіжанська міська військова адміністрація Сєвєродонецького району Луганської області оголошує про створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Рубіжанській міській військовій адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області.

До ініціативної групи запрошуємо активних, енергійних, ініціативних представників інститутів громадянського суспільства, громадських організацій та жителів громади. 

Представники інститутів громадянського суспільства, громадських організацій та жителі громади мають змогу надати кандидатури до складу ініціативної групи до 09 вересня 2023 року включно на електронну адресу kms.rub2022@gmail.com , inna.suhonosova@ukr.net (з позначкою «Молодіжна рада») із обов’язковим зазначенням П.І.Б., інституту громадянського суспільства або громадської організації, посади в інституті громадянського суспільства, досвіду організаційної роботи та іншої інформації, контактних даних (телефон та електронна адреса).

Телефони для довідок: 

0666013449 – головний спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Рубіжанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області.

Зазначаємо, що всі офіційні інформаційні повідомлення, рішення щодо роботи ініціативної групи, установчих зборів та роботи Молодіжної ради при Рубіжанській міській військовій адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області будуть розміщені на офіційному сайті військової адміністрації в розділі «Культура, молодь, спорт». 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора