#РубіжнеРазом. До Дня молоді. Програміст, який  точно знає, що готовий служити українському народові та допомагати виборювати Перемогу

Дата: 11.08.2023 09:30
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

Українська молодь є надією та майбутнім України, тому  їх амбіції та прагненні відіграють важливу роль у формуванні позитивних змін у нашому суспільстві. Навіть за часів повномасштабного вторгнення молодь знає чого хоче і має чіткі уявлення про своє майбутнє.

Олександр Зайцев працює техніком-програмістом комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги». Цей  молодий хлопець вірить у Перемогу України та переконаний, що його самореалізація допоможе нам перемогти. 

Олександр народився в 2000 році у м. Рубіжне і в 2019 році вступив до Національного аерокосмічного університету імені М.Є.Жуковського «Харківський авіаційний інститут». Олександр завжди хотів пов’язати своє життя з інформаційними технологіями і звісно це йому вдалося. Зараз Олександр навчається у магістратурі та працює по спеціальності. 

Війна в родині Олександра розпочалася набагато раніше ніж 24 лютого 2022 року. У 2020 році батько Олександра – Артем Іванович уклав контракт та пішов боронити Україну. Олександр згадує, що у батька не було жодного сумніву, бо він завжди казав маленькому Сашкові: «Найважливіше, що ти маєш – це родина та Батьківщина». Саме тому, Олександр прийняв вольове рішення пройти курс військової підготовки офіцерів запасу в Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

На жаль, 28 лютого 2022 року батько Олександра, Артем Іванович загинув під час виконання бойового завдання. З цього дня життя Олександра змінилося повністю. Окрім мрії стати програмістом в нього з’явилося ще одне бажання – бажання допомогти країні перемогти агресора.

28 липня 2023 року Олександр прийняв урочисту присягу на вірність українському народові. Олександр - справжній патріот своєї країни, людина, яка точно знає, що готова служити українському народові та допомагати виборювати Перемогу.

Гордість та справжня повага переповнює працівників комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» за свого колегу. Саме така українська молодь – це найкраще, що є зараз в Україні. 

Рубіжанська міська військова адміністрація пишається молоддю, яка допомагає своїй громаді та країні вистояти і перемогти.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора