З Днем молоді!

Дата: 12.08.2023 09:30
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Шановна молодь!

Молодість – це світанок життя, це романтика, радість, світлі мрії про майбутнє, молодечий запал. Молодість – це, коли весь величезний, неймовірний світ у твоїх руках, багато можливостей і сил.

Прийміть щирі вітання відділу культури, молоді та спорту Рубіжанської міської військової адміністрації з нагоди свята – Дня молоді, що підкреслює виняткове значення, яке молоде покоління відіграє в нашій суверенній країні.

Адже молодь – це не лише майбутнє, це наше сьогодення. Саме від вас уже сьогодні залежить те, чим буде жити рідне місто, територіальна громада, Луганщина і Україна загалом вже завтра.

Сьогодні наша країна потребує вашої допомоги – талановитих, креативних, задля побудови мирного успішного та щасливого українського майбутнього.

Надзвичайно прикро, що вам, молодому поколінню, сьогодні доводиться жити у такий складний час – час війни. Проте не зважаючи на всі складнощі, разом нам вдасться вистояти та здобути таку довгоочікувану Перемогу.

Бо з такою молоддю, що під час Революції Гідності у 2013-2014 виявила патріотизм, безстрашність та мужність, в кращих традиціях героїв визвольних змагань; молоддю, що відстоювала цілісність держави на сході України, проявляючи героїзм та вірність українським ідеалам з 2014; молоддю, що у лютому 2022, гордо взявши прапор України, пішла боротися за майбутнє, наша держава обов’язково отримає Перемогу. 

Тож щиро бажаємо усім молодим міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого прагнете! Любіть свою країну, будьте справедливими та впевненими у своїх силах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора