Звіт УСЗН за 07 – 11 серпня 2023 року

Дата: 13.08.2023 14:30
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

За період з 07 по 11 серпня мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 387 наборів  з продуктами харчування та 36 наборів з гігієнічними засобами в гуманітарних хабах "Луганщина моя".  На базі гуманітарного хабу у м. Вінниця від Благодійного фонду "Восток СОС" 102  сім'ї внутрішньо переміщених осіб Рубіжанської територіальної громади отримали продуктові та гігієнічні набори.

Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги  мешканцям Рубіжанської територіальної громади. Направлені звернення до  Благодійних фондів: "Сила незламності", "Ukraine Alive 2022", "Сонячний Всесвіт", "Україна на долонях", "Розвиток міста", "Фронт добрих справ", до громадської організації "Щедрик", до Міжнародного Благодійного фонду "Справедливість".

За звітний період 39 мешканцям Рубіжанської територіальної громади надана допомога в оформленні документів для отримання грошової допомоги від Благодійної організації "АДРА Україна".
 
Протягом тижня спеціалісти управління надали допомогу 179 громадянам  в оформленні документів для отримання грошової допомоги відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади.
 
За звітний період надано 574 послуги консультування і інформування  мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання  отримання соціальних виплат та  гуманітарної допомоги, надано допомогу в реєстрації в  формах, відкритих благодійними фондами, для отримання гуманітарної допомоги, в налагодженні зв'язків з органами соціального захисту за місцем тимчасового перебування.

Більше 300 комплектів документів було підготовлено для розгляду членами Комісії з надання одноразової грошової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади, проведено 5 засідань  Комісії з надання одноразової грошової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади, на яких прийнято рішення про надання допомоги 304 особам на оздоровлення/ відпочинок/ реабілітацію дітей на загальну суму 3 млн. 040 тис. грн. та  33 особам, які потребують лікування на загальну суму 183 тис. грн. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора