Інформаційний проєкт до Дня Державного Прапору та Дня Незалежності України "Мій дім - Україна"  

Дата: 14.08.2023 11:30
Кількість переглядів: 523

Фото без опису

Рубіжанська міська військова адміністрація з метою гідного відзначення головних державних свят – Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України, утвердження національної свідомості, згуртування громади запрошує жителів  і вихідців Рубіжанської територіальної громади, , які на даний час проживають у інших населених пунктах у тому числі за кордоном взяти участь у проєкті «Мій дім – Україна».

Для цього необхідно облаштувати робоче місце чи помешкання (будинок, квартиру, подвір’я) або його частину із використанням національної символіки (елементів національної символіки, кольорів, орнаментів тощо) і зробити фотографію. 

Фотороботи  у вигляді електронних файлів надсилаються на електронну адресу: informva@ukr.net до 22 серпня 2023 року. Всі надіслані фотографії будуть оприлюднені на інформаційних ресурсах Рубіжанської міської військової адміністрації.

Сьогодні рубіжани не можуть зібратися у рідному місті для того, щоб гідно відзначити головні державні свята, але ми можемо показати усьому світу, що нас не зламали, ми разом і ми переможемо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора