Субнаціональна зустріч кластера у Дніпрі

Дата: 16.08.2023 16:00
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

15 серпня представники Рубіжанської міської військової адміністрації взяли активну участь у засіданні кластера продовольчої безпеки та засобів до існування (Food Security and Livelihood Cluster) у Дніпропетровській області.

Цей кластер об'єднує під своєю егідою сотні партнерів-виконавців, мета яких — підвищення рівня координації, обміну інформацією та відповідь на потреби вразливих груп населення, які зазнали негараздів через війну в Україні.

В рамках цієї зустрічі було обговорено чотири основних керівних результати кластеру:

  • Посилення інформації про продовольчу безпеку для прийняття рішень. Важливо мати актуальні та правдиві дані, на основі яких можна будувати ефективну стратегію надання допомоги.
  • Проактивне керування координацією заходів із забезпечення продовольчої безпеки. Організований та скоординований підхід забезпечить швидку та ефективну допомогу тим, хто її потребує.
  • Вдосконалення систем моніторингу та оцінки, а також систем підзвітності. Щоб покращити якість програм, потрібно вдосконалити інструменти оцінки їхньої ефективності.
  • Посилення адвокації, комунікації та мобілізації ресурсів. Розширення групи підтримки та залучення додаткових ресурсів дозволить нам надавати ще більш масштабну та ефективну допомогу.

Співпраця Рубіжанської міської військової адміністрації з партнерами є важливим інструментом для організації допомоги  мешканцям нашої громади  у цей важкий для країни час.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора