Звіт УСЗН за 14 – 18 серпня 2023 року

Дата: 20.08.2023 11:30
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

За  період з 14 по 18 серпня мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 390 наборів  з продуктами харчування та 35 наборів з гігієнічними засобами в гуманітарних хабах "Луганщина моя".  На базі гуманітарного хабу у м. Вінниця від Міжнародної організації з міграції 142   внутрішньо переміщені особи Луганської області отримали гігієнічні набори. 4 особи з інвалідністю, які мешкають у Львівській та Івано-Франківській областях отримали крісла колісні. Від Благодійної організації "БФ "Карітас Донецьк"  23 сім'ї внутрішньо переміщених осіб Рубіжанської територіальної громади, які тимчасово мешкають у Дніпропетровській області, отримали сертифікати вартістю по 4000 грн. на отримання продуктів харчування, медичних препаратів та засобів гігієни. 

Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги  мешканцям Рубіжанської територіальної громади. Направлені звернення до  Благодійних фондів: "Я Майбутнє України", "Concord3000", "Горєніє", "Зимородок", "Щасливе сонечко", "Збережемо українців", до громадської організації "Процвітаюча Україна", до благодійної організації "МБФ "Ангели України".
За звітний період 32 мешканцям Рубіжанської територіальної громади надана допомога в оформленні документів для отримання грошової допомоги від Благодійної організації "АДРА Україна". 

Протягом тижня спеціалісти управління надали допомогу 160 громадянам  в оформленні документів для отримання грошової допомоги відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади. 

За звітний період надано 499 послуг консультування і інформування  мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання  отримання соціальних виплат та  гуманітарної допомоги, надано допомогу в реєстрації в  формах, відкритих благодійними фондами, для отримання гуманітарної допомоги, в налагодженні зв'язків з органами соціального захисту за місцем тимчасового перебування.

Відповідно до рішень, прийнятих  Комісією з надання одноразової грошової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади,  203 особи отримали допомогу на оздоровлення/ відпочинок/ реабілітацію дітей на загальну суму 2 млн. 030 тис. грн. та  8 осіб, які потребують лікування,  отримали допомогу  на загальну суму 40 тис. грн. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора