Привітання начальника Рубіжанської міської військової адміністрації з Днем Незалежності України!

Дата: 24.08.2023 10:32
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

Вільний народе незалежної України!

Ми завжди віддавали шану всім борцям за незалежність. Називали цей день головним святом, а синьо-жовтий прапор – святинею. Прикладали руку до серця, співаючи гімн, гордо промовляли «Слава Україні!» і «Героям слава!».

Починаючи з 2014 року українці воюють на фронті, волонтерять, працюють у тилу. Ми щодня виборюємо та доводимо свою незалежність. Сьогодні ми усвідомлюємо, що йде кривава боротьба не лише за території та кордони, а за незалежність нашої держави та право називатися українським народом.

Ми зустрічаємо День незалежності у різних місцях. Хтось б’ється за незалежність на передовій. Хтось б’ється за незалежність, доправляючи необхідне тим, хто на передовій. А хтось б’ється за незалежність, збираючи кошти, щоб тим, хто в дорозі, було що везти тим, хто на передовій.

Ми зустрічаємо цей день у різних обставинах, але з єдиною метою – збереження незалежності та перемога України!

Український народ і його мужність надихнули весь світ. Незалежна сильна Україна – це форпост стабільності та спокою усього цивілізованого світу.

З Днем народження, Україно! З Днем незалежності, шановні українці! Єднаймося та підтримуємо один одного заради перемоги!

Слава Україні!🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора