Звіт УСЗН за 21 – 25 серпня 2023 року

Дата: 27.08.2023 13:00
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

За період з 21 по 25 серпня мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 375 наборів з продуктами харчування та 48 наборів з гігієнічними засобами в гуманітарних хабах "Луганщина моя". На базі гуманітарного хабу у м.Вінниця від Благодійного фонду "Восток СОС" 123 особи Рубіжанської територіальної громади отримали продуктові та гігієнічні набори, від Міжнародної організації з міграції 41 внутрішньо переміщена особа Луганської області отримала гігієнічні набори. 

Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади. Направлені звернення до Благодійних фондів: "Місія можлива" "Збережемо українців", "Українська міжнародна асоціація співпраці", до громадської організації "ВПО України". 

За звітний період 68 мешканцям Рубіжанської територіальної громади надана допомога в оформленні документів для отримання грошової допомоги від Благодійної організації "АДРА Україна". 

Протягом тижня спеціалісти управління надали допомогу 148 громадянам в оформленні документів для отримання грошової допомоги відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади. 

За звітний період надано 475 послуг консультування і інформування мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги, надано допомогу в реєстрації в формах, відкритих благодійними фондами, для отримання гуманітарної допомоги, в налагодженні зв'язків з органами соціального захисту за місцем тимчасового перебування.

23.08.2023 проведено засідання Комісії з надання одноразової грошової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади, на якому прийнято рішення про надання допомоги на оздоровлення/ відпочинок/ реабілітацію дітей 50 особам на загальну суму 500 тис. грн. та 14 особам , які потребують лікування, на загальну суму 77 тис. грн. 

Станом на 24.08.2023 всього проведено 18 засідань комісії з надання одноразової грошової допомоги, розглянуто і прийнято позитивне рішення про надання грошової допомоги на оздоровлення та відпочинок 773 дітей.

187 мешканцям Рубіжанської територіальної громади, в тому числі 6 особам з інвалідністю внаслідок війни та 7 членам сімей загиблих/померлих/безвісно відсутніх ветеранів війни та Захисників і Захисниць України комісією з надання одноразової грошової допомоги призначено 1080,0 тис. грн. допомоги. 

Протягом тижня спеціалісти управління прийняли участь у навчаннях Міністерства соціальної політики України щодо роботи в Єдиній інформацій системі соціальної сфери; у вебінарі "Запобігання зниженню продуктивності колективу, раціональний розподіл часу і ресурсів в умовах невизначеності" в рамках проєкту "Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України", організований GIZ; в нараді Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України з питань доступу уповноважених представників органів соціального захисту населення до відповідних реєстрів для призначення, нарахування, виплати або припинення виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.07.2023 № 709 "Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб".
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора