Всеукраїнська серпнева конференція учительської спільноти

Дата: 28.08.2023 12:00
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

25 серпня 2023 року пройшла Всеукраїнська серпнева конференція учительської спільноти, в якій узяла участь начальник управління освіти Рубіжанської міської військової адміністрації Наталія Гребенюк.

Цогоріч це зібрання було незвичне й креативне, вільне, технологічне, продумане. Організація заходу була розроблена до найменших дрібниць, а виступи вражали наповненістю й новизною. Найактуальнішим було питання «Якою має бути освіта майбутнього?». Про це розповіли міністр освіти і науки Оксен Лісовий та віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. У пріоритеті наразі – безпечне середовище для учасників освітнього процесу, а у центрі системи – особистість, яка є вільною і креативною, здатною до самореалізації у суспільстві.

Під час конференції мова йшла про плани роботи освітніх закладів, гідну зарплатню для педагогів, нові підходи підвищення професійного рівня вчителя, діджеталізацію шкіл та інше. 

Маємо надію, що наступний навчальний рік пройде успішно, ми отримаємо і освітні перемоги, і перемогу над ворогом. Тож уперед до нових знань, можливостей, перемог! Бажаємо вчителям творчої наснаги, а учням – нових злетів і досягнень!  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора