СНУ ім. В. Даля запроваджує підготовку за освітніми програмами за актуальними та затребуваними спеціальностями бакалаврського, магістерського та освітньо-наукового (доктор філософії) рівнів вищої освіти

Дата: 28.08.2023 15:58
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

Усвідомлюючи свою роль у підготовці кадрів вищої кваліфікації для повоєної відбудови та розвитку людського потенціалу Луганської області, СНУ ім. В. Даля запроваджує підготовку за освітніми програмами за актуальними та затребуваними спеціальностями бакалаврського, магістерського та освітньо-наукового (доктор філософії) рівнів вищої освіти.

Враховуючи існуючи потреби в ІТ фахівцях в територіальних громадах Луганської області для реалізації Стратегії інформатизації області, в СНУ ім. В. Даля відкрита, акредитована та реалізується освітня програма магістерського рівня зі спеціальності 126 «Інформаційні системи і технології», одним зі стейкголдерів цієї програми при її розробці була Луганська обласна військово-цивільна адміністрація. 

Ця освітня програма зорієнтована саме на підготовку ІТ фахівців задля цифровізації громад, розвитку державних цифрових сервісів тощо.

Також зазначаємо про можливість вступу на навчання для отримання другої вищої освіти за ваучером, який забезпечує фінансування підготовки фахівців за рахунок державних коштів.

Перелік спеціальностей, за якими здійснюється підготовка за рахунок ваучерів за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/publikaciya/perelik-profesiy-specialnostey-dlya-navchannya-za-yakymy-mozhe-buty-vydanyy-vaucher

Контактна особа з питань вступу та оформлення ваучерів для навчання: Ведмедєва Тетяна Борисівна тел. 0504759237
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора