Акція «Соняхи пам’яті» 

Дата: 29.08.2023 13:55
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

В цей день в Гуманітарному штабі «Луганщина моя» Рубіжанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області працівниками Рубіжанського центру надання соціальних послуг та за участі відділу культури, молоді та спорту проведена акція «Соняхи пам’яті». У акції прийняли участь родини ВПО із дітьми з Луганської області які на разі тимчасово мешкають у місті Вінниця. Для учасників, спеціалістами організовано майстер клас з виготовлення «Соняха» - символу Дня пам’яті захисників які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Щоб з дитинства формувати шанобливе ставлення до захисників України та пояснити значення цього дня для нашої країни до процесу створення соняха залучили молоде покоління.

По завершенню акції всі разом вшанували пам’ять загиблих захисників і захисниць України хвилиною мовчання.
Також до щорічної акції пам’яті «Сонях»  долучилися і співробітники комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги». Лікарі та медичні сестри закладу власноруч виготовили стилізовані соняхи та вшанували пам’ять загиблих захисників хвилиною мовчання.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора