1 вересня в закладах освіти пролунав Перший дзвоник

Дата: 02.09.2023 14:45
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

Він вдруге лунає під час війни, постійних повітряних тривог, суму і втрат...
 
Але освітяни Рубіжанської громади продовжують свою плідну працю в дистанційній формі.

У наших школах пройшов перший урок на тему «Ти як? Повертаємось до школи», присвячений питанням підтримки ментального здоров’я.

У спеціалізованій школі № 10 учні малювали карти бажань, писали листи цілей на навчальній рік, проходили тести для визначення емоційного стану, вчилися опановувати тривожність та шукати вирішення питань та проблем. 

У Рубіжанській гімназії № 4 прослухали настанову від українських воїнів, подякували захисникам української землі за те, що боронять країну і кожного з нас. Вшанували пам'ять полеглих хвилиною мовчання. Напередодні свята у закладі пройшло опитування "Моя заповітна мрія". У наступному відеоряді всі мрії були оприлюднені.

Учні Рубіжанської гімназії №1 разом із батьками та вчителями здійснили подорож-квест Україною, під час якої занурились у минуле та сьогодення нашої країни, згадали славетних українців та давні традиції нашої землі.

А учні Рубіжанської школи №3 здійснили віртуальну екскурсію шкільним подвір’ям та коридорами рідної школи, вшанували пам'ять захисників, познайомились з першокласниками. 

У Рубіжанському ліцеї святкова лінійка була присвячена одинадцятикласникам, бо для них це останнє свято Першого дзвоника, і хотілося саме їм приділити більше уваги.

Під звук шкільного дзвінка учні всіх закладів розійшлись по своїх віртуальних класних кабінетах, де класні керівники провели цікаві уроки та інструктажі. 

Вітаємо всіх учнів та вчителів з Днем Знань. Нехай навчальний рік принесе море шалених емоцій та океан цікавих уроків! 

Успіхів вам у навчанні, гарного настрою та чудових емоцій на уроках!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора