У гуманітарному штабі «Луганщина моя» у місті Вінниця щоденно з понеділка по п’ятницю продовжують працювати медики комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги»

Дата: 04.09.2023 11:00
Кількість переглядів: 146

Фото без опису

За минулий тиждень з 28.08.2023 по 01.09.2023 медичні працівники комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Рубіжанської міської військової адміністрації, що працюють в гуманітарному штабі «Луганщина моя» у місті Вінниця з вересня минулого року, надали безкоштовні послуги за «Програмою медичних гарантій» 70 внутрішньо переселеним особам Луганщини.

Проведено амбулаторний прийом 38 переселенцям, 32 особи отримали консультації онлайн (по телефону, у мессенджерах Viber та Telegram), оглянуті на візуальні форми раку 39 чоловік; направлено до “вузьких” спеціалістів 18 пацієнтів, направлено на лабораторні та функціональні обстеження 31 людину, скеровані на профілактичні щеплення 12 осіб, вимір артеріального тиску проведено 58 та вимір глюкози крові 5 відвідувачам, виписано електронні рецепти за програмою «Доступні ліки» 2 пацієнтам.

До медпрацівників можна звернутися з приводу психологічного розвантаження. Психологічну підтримку впродовж тижня отримало 33 переселенця.

Сімейний лікар та медичні сестри впродовж тижня проводили з дорослими і дітьми індивідуальні актуальні профілактичні бесіди: “Профілактика серцево-судинних захворювань”, “Поради дієтолога при цукровому діабеті”, “Протидія стресу”. А 30.08.2023 медики первинки спілкувалися з групою переселенців на тему: «Сон. Порушення сну. Профілактика сну».

Також рубіжанські медичні працівники активно регулярно проводять консультації  згідно «Алгоритму мотиваційного консультування пацієнтів щодо профілактики та відмови від куріння». За цей тиждень 10 людей впевнено крокують до своєї мети. 

Звернутися на прийом до сімейного лікаря можна прийшовши до хабу за адресою вул. Праведників світу 43-Б (раніше вул.Максимовича, 43-Б) або по номеру +380632689044.

Наша сила у єдності та взаємодопомозі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора