Онлайн захід у медичному закладі первинки Рубіжанської громади

Дата: 04.09.2023 12:30
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

У медичному закладі первинки - комунальному некомерційному підприємстві «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Рубіжанської міської адміністрації 31 серпня відбулася чергова запланована медична нарада у форматі онлайн на платформі ZOOM. 

В рамках заходу  для співробітників первинки, які працюють на підконтрольній Україні території, проведено вебінар на тему: “Рекомендації для населення під час воєнного стану”. Розглянуті питання: Що робити під час обстрілу стрілецькою зброєю? Аптечка: що важливо взяти з собою у сховище? Як поводитися на блокпостах. Що робити, якщо виявили підозрілий предмет? Що робити у випадку радіаційної аварії? Що робити у разі хімічного ураження? Телефони рятувальних та аварійних служб. Як надавати психологічну допомогу? Як допомогти дитині заспокоїтися під час воєнних дій?

Медичні працівники радять всім мешканцям України ознайомитися з відповідями на всі ці питання на сайті Міністерства охорони здоров’я за посиланням: https://moz.gov.ua/article/news/rekomendacii-dlja-naselennja-pid-chas-voennogo-stanu.

Другий важливий блок спілкування медиків первинки був присвячений оздоровленню дітей рубіжанської громади у санаторії “Прикарпатський” в місті Яремча Івано-Франківської області. Вже четверо дітей переселенців із Рубіжного перебувають у санаторії. Ще десять оформляють відповідні документи для заїзду 07.09.2023 року. Наразі лікарі та сестри медичні КНП «ЦПМСД» Рубіжанської адміністрації обдзвонюють батьків дітей, які знаходяться на підконтрольній Україні території, з пропозицією отримання безкоштовного оздоровлення без перерви навчання у школі.

Наприкінці зустрічі учасники висловили щирі побажання всім міцного здоров’я, незламності та найшвидшої ПЕРЕМОГИ України!!!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора