Інформує управління житлово-комунального господарства

Дата: 06.09.2023 13:00
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

Протягом тижня з 28.08.2023 по 01.09.2023 проводилася консультативно-роз’яснювальна робота спеціалістами управління з наступних питань:

- допомоги особам з числа учасників бойових дій, особам з числа соціально незахищених верств населення, які перебували на квартирному обліку у Рубіжанській міській раді Луганської області
- з питань обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, правових підстав для нарахування грошових компенсацій.
- щодо внесення інформації про пошкоджене та зруйноване майно, якому завдані пошкодження та руйнування внаслідок військової агресії рф проти 
України до Реєстру пошкодженого та зруйнованого майна (РПЗМ), відповідно до розміщеного на офіційному сайті оголошення, а також надання внутрішньо переміщеним особам тимчасового житла у приймаючих громадах. Надано 90 консультаційних послуг.

Продовжено роботу з внесення інформації до Реєстру пошкодженого та зруйнованого майна (РПЗМ) на основі інформаційних повідомлень на Порталі “Дія” від мешканців Рубіжанської територіальної громади: зареєстровано -  48 власників майна; оброблено з метою створення “власника майна» в РПЗМ - 103 інформаційних повідомлення.

Задля створення умов для отримання послуг УЖКГ через ЦНАП проводилася розробка інформаційних та технологічних карток, бланків заяв для адміністративних послуг, суб’єктом надання яких є управління житлово-комунального господарства.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора