Звіт УСЗН за 04 – 08 вересня 2023 року

Дата: 10.09.2023 10:30
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

За період з 04 по 08 вересня мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 301 набір з продуктами харчування та 61 набір з гігієнічними засобами в гуманітарних хабах "Луганщина моя". Від Міжнародної організації Action Against Hunger (ACF) 336 сімей внутрішньо переміщених осіб Рубіжанської територіальної громади, отримали гігієнічні набори. Завдяки плідній співпраці з Благодійною організацією "АДРА Україна" 690 осіб (320 сімей) отримали грошову допомогу на загальну суму 4,6 млн. грн.

Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади. Направлені звернення до Благодійних фондів: "Патріот ЮА", "Маніфест Миру", «Butterfly», «СМІЛИВА УКРАЇНА», «Let`s help»; Благодійної організації МБФ "Українська душа", Громадської організації "Молодіжний рух "БУДЬ ВІЛЬНИЙ", Українського фонду "Благополуччя дітей". 

 За звітний період 54 мешканцям Рубіжанської територіальної громади надана допомога в оформленні документів для отримання грошової допомоги від Благодійної організації "АДРА Україна". 

Протягом тижня спеціалісти управління надали допомогу 112 громадянам в оформленні документів для отримання грошової допомоги відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади. 

За звітний період надано 483 послуги консультування і інформування мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги, надано допомогу в реєстрації в формах, відкритих благодійними фондами, для отримання гуманітарної допомоги, в налагодженні зв'язків з органами соціального захисту за місцем тимчасового перебування.

Відповідно до рішень, прийнятих Комісією з надання одноразової грошової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади, 50 осіб отримали допомогу на оздоровлення/ відпочинок/ реабілітацію дітей на загальну суму 500 тис. грн. та 14 осіб, які потребують лікування, отримали допомогу на загальну суму 77 тис. грн. https://bit.ly/44MhIvn

06.09.2023 проведено чергове засідання Комісії з надання одноразової грошової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади, на якому прийнято рішення про надання допомоги на оздоровлення/ відпочинок/ реабілітацію дітей 58 особам на загальну суму 580 тис. грн. та 10 особам, які потребують лікування, на загальну суму 55 тис. грн. 

Протягом тижня спеціалісти управління прийняли участь у засіданні Обласного оперативного штабу з координації і проведення оздоровчої компанії під головуванням заступника голови Луганської обласної державної адміністрації з соціальних та гуманітарних питань Катерини Безгинської; у засіданні Координаційного штабу з питань забезпечення реалізації прав і свобод внутрішньо переміщених осіб під головуванням Віце-прем'єр-міністра України - Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Верещук І.А.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора