Рубіжанський меморіал. Ясінський Олександр Миколайович

Дата: 11.09.2023 09:30
Кількість переглядів: 325

Фото без опису

Фото без опису

Ясінський Олександр Миколайович народився 25 червня 1966 року у с. Котюжани Вінницької області.

Закінчив місцеву школу, а потім здобув фах машиніста електровоза у Лимані, що на Донеччині. Згодом проходив військову службу в прикордонних військах Азербайджанської Республіки.

˝З перших днів війни чоловік добровільно пішов захищати нашу Батьківщину. Думки про те, щоб сидіти, склавши руки, у нього не було. Він казав: «Обов’язок кожного чоловіка – це захищати свою землю, домівку, сім’ю. Хто, як не ми» ˝ - говорить дружина Олександра.

Будучи старшим стрільцем 3 стрілецького відділення 27 квітня 2022 року виконуючи бойове завдання у складі підрозділу військової частини А7285 у населеному пункті м. Рубіжне Луганської області під час мінометного обстрілу старший солдат, Ясінський Олександр Миколайович, отримав проникаюче осколкове поранення, яке в подальшому призвело до його смерті на полі бою.

Олександр – це чудовий приклад людини, яка проявила себе не словом, а ділом; це людина, для якої честь і справедливість завжди були на першому місці. Він був люблячим чоловіком та сином, дбайливим батьком, вірним другом та назавжди залишився у серцях кожного, хто його знав.

Поховали воїна у селі Котюжани на Вінниччині. У нього залишились батьки, дружина, доньки та маленька онука.

Рубіжанська міська військова адміністрація висловлює співчуття родині та близьким загиблого Героя!
Вічна слава та пам’ять Героям!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора