“Центр первинної медико-санітарної допомоги” Рубіжанської міської військової адміністрації продовжують плідно працювати у гуманітарному штабі “Луганщина моя”

Дата: 11.09.2023 10:30
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

Рубіжанські медики комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Рубіжанської міської військової адміністрації продовжують плідно працювати у гуманітарному штабі “Луганщина моя” у місті Вінниця.

За минулий тиждень з 04.09.2023 по 08.09.2023 сімейний лікар та медичні сестри надали безкоштовні послуги за “Програмою медичних гарантій” 70 внутрішньо переселеним особам Луганщини.

Амбулаторний прийом проведено 35 переселенцям, отримали консультації онлайн (по телефону, у мессенджерах Viber та Telegram) 35 осіб , оглянуто на візуальні форми раку 27 чоловік; направлено до “вузьких” спеціалістів 23 пацієнта, направлено на лабораторні та функціональні обстеження 16 людей, скеровано на профілактичні щеплення 15 осіб, вимір артеріального тиску проведено 53 та вимір глюкози крові 4 відвідувачам, виписано електронні рецепти за програмою “Доступні ліки” 4 пацієнтам.

Рубіжанські медики регулярно проводять консультування пацієнтів щодо профілактики та відмови від куріння. За минулий тиждень 12 людей впевнено почали крокувати до своєї мети.

Сімейний лікар та медичні сестри впродовж тижня проводили з дорослими і дітьми актуальні профілактичні бесіди на різні теми за індивідуальною потребою відвідувачів Хабу. Найчастіше - це була психологічна підтримка людям, які опинилися в складних життєвих умовах. А 06.09.2023 проведена групова бесіда з переселенцями: «Профілактика гострих респіраторних інфекцій».

Звернутися  до сімейного лікаря можна прийшовши до хабу за адресою вул. Праведників світу 43-Б (раніше вул.Максимовича, 43-Б) або по номеру +380632689044.

Профілактуйте хвороби, своєчасно лікуйтеся і бережіть себе, щоб разом відсвяткувати ПЕРЕМОГУ України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора