Онлайн-фестиваль "День сім'ї - 2023" представляє творчість Рубіжанської освіти

Дата: 14.09.2023 13:00
Кількість переглядів: 194

 

Сьогодні на нашому онлайн фестивалі «День сім’ї» ми представляємо неймовірну творчість закладів освіти Рубіжанської територіальної громади. 

У всіх закладах освіти міста Рубіжного на цьому тижні пригадують рідний дім, родину, бо ниточка, що зв'язує кожного з нас з рідним містом, є дороговказом, який веде додому.

У Рубіжанській гімназії №1 організували виставку поробок, малюнків до свята. Кожен пригадав улюблені куточки міста і відобразив це у творчих роботах.

11 вересня у Рубіжанській гімназії №4 дружною гімназійною родиною зібрались на заході “У сімейному колі”. Усі сумують за рідним містом, у цей час багато родин розкидані по світу. І тому у школі, у другій сім’ї, у теплому спілкуванні визначили роль сім’ї для кожної дитини, згадали прислів’я про сім’ю, поділилися своїми родинними традиціями.З нагоди свят пройшов челендж "Рубіжне - це Україна!"

У Рубіжанському ліцеї учні та вчителі ділились спогадами та фото з минулих свят, записали відео привітання до мешканців Рубіжного під час тематичного тиждня. На годині  спілкування учні  8-В ділилися  світлинами  своєї сім’ї…Учні 7-х класів - згадували народні гуляння на площі біля міського Палацу культури, малювали сімейні портрети…Старшокласники підготували відео «Сім'я - це найцінніше, що може бути на землі!». Сім'я  для багатьох ліцеїстів  завжди буде міцною фортецею, стіни якої зможуть витримати будь-які вітри та неприємності, а всередині цих стін  завжди  буде панувати  мир, любов і спокій.

Учні СШ №10 назвали своє місто «Центром незламності» та показали увесь свій сум за рідним краєм у відео "Моє місто Рубіжне – мій центр незламності".

У запропонованій відеопрезентації  ви можете побачити малюнки та поробки, авторами яких є Пелех Поліна, Захарко Вікторія, Бережний Владлен, Колтак Дана, Летюк Всєволод, Мостова Софія, Бондаренко Єгор – учні рубіжанської гімназії №1; 8-річнаСофія та 11- річний Шуба Петро; Жоріна Уляна, Аркатова Ірина, Соловей Макар, Гавриков Матвій, Бєлкова Поліна, Соснов Гліб, Фатєва Софія – учні рубіжанської школи № 10. Слід зазначити, що дитячий малюнок – це  відображення того, що дитина хочете донести світу. Малюнок для дитини є її мовою, якою вона може виразити найпотаємніше - те, що не може висловити словами. Рубіжанські діти мріють по МИР та повернення додому. Саме це послання для дорослих вони висловили своїми творчими роботами.

Також ви можете побачити малюнки вчителя початкових класів Бірюкової Оксани Миколаївни, а картини вчителя української мови Калієнко Юлії Миколаївни, з якими ви теж маєте можливість познайомитися, виставлялися у Франції. Лимар В.С. знайомить нас зі своїм світом вишивок, а Фісенко І.А. представила чудові прикраси (гарден та обруч для волосся), картини в стилі «квілінг» та стильні інтер’єрні вишивки. Ці роботи - ще один доказ того, що творчі, креативні та талановиті вчителі – це ознака рубіжанської освіти.

Загалом це різномаїття творчості вражає, зачаровує, надихає і дарує чудові враження!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора