Онлайн фестиваль «День сім’ї – 2023». Фотоспогади

Дата: 16.09.2023 11:30
Кількість переглядів: 86

 

Завершується  онлайн фестиваль «День сім’ї – 2023» фотоспогадами мешканців нашої громади про унікальне міське свято, яке завжди об’єднувало мешканців нашої громади і дарувало чудовий настрій та позитивні емоції. 

Фотографія відноситься до візуальної культури – відносно молодого культурного явища. Сьогодні важко уявити наше життя без фотографій, тому це мистецтво закарбовувати певну мить та бачити прекрасне у буденному вважають одним із найважливіших винаходів людства.

Люди завжди хотіли зупинити окремі миттєвості свого життя, щоб потім мати можливість доторкнутися до них. Тому доволі часто зустріч з друзями, прогулянка на вулиці, гарний пейзаж, свята, відпочинок із сім’єю супроводжується фотографіями. Ми живемо у нову епоху фотографії – цифрову. І саме це дозволило нам організувати на нашому онлайн фестивалі відеопрезентацію «Фотоспогади». 

Надіслані фотографії дозволяють відчути яскравість свята, його креативність, неповторність, емоційність, а щасливі обличчя людей на світлинах свідчать про народну любов до нього. 

Онлайн фестиваль «День сім’ї – 2023» вкотре засвідчив, що мешканці Рубіжанської територіальної громади дуже талановиті. Наостанок нам хотілося б познайомити вас із віршами, які чудово передають сьогоднішній настрій багатьох рубіжан.

Перший вірш написала вчитель історії третьої школи Заліпа Олександра Петрівна:
Вклонюся рівнинам і водам Дніпра,
Привіт передам крутим кручам Дінця,
Піщаними дюнами я пробіжу
«Привіт – рідні місто!» - чимдуж закричу.
Привіт рідна вулиця, стежка і гай,
Привіт найдорожчий Луганський мій край.
Привіт рідня третя, школа і сад.
На яву стрітись з тобою я над!
Святкові салют хай гучно лунає.
З Днем твого народження тебе третя вітає.

Вірш «Чекай», Левіна Короліна, 7 клас, Гімназія №1
Ми вже навчилися молитись...
Рубіжне, наше місто, рай,
Ти зараз плачеш та страждаєш,
Як твої мешканці, чекаєш,
Коли ж настане перемога
І всі повернуться назад.
Вона вже близько, чуєш, місто?
Триматись сильно треба нам,
Щоб ти, Рубіжне, знов розквітло,
Любове наша, рідний край!

Рубіжанська міська військова адміністрація щиро дякує усім, хто подарував можливість зарунитися в атмосферу улюбленого свята рубіжан «День сім’ї», взявши участь у онлайн фестивалі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора