В 2023 році Всенародний День Батька припадає на 17 вересня

Дата: 17.09.2023 14:30
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

Всенародний День Батька в незалежній Україні ще порівняно молоде свято, що отримало путівку в життя 18 вересня 2009 року.

В Україні ініціаторами цього свята виступили МГО «Міжнародний Центр Батьківства» та Всеукраїнський громадський комітет з підтримки сім’ї та відповідального батьківства за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту. Під час прес-конференції, що проводилася ініціаторами Всенародного Дня Батька в Україні 18 вересня 2009 року в УНІАН, було оголошено, що кожну третю неділю першого осіннього місяця (вересня) стає датою, коли українське суспільство виказує своє особливе шанування цим загальнолюдським сімейним і державним цінностям.

Сьогодні батьки  захищають свої родини, своїх дітей, свою Батьківщину даючи відсіч збройній агресії російської федерації. Батьків, як ніколи, чекають їх сини та доньки!

Рубіжанська міська військова адміністрація в цей Всенародний День Батька в Україні приєднується до привітань всім українським батькам та бажає їм Божих благословень в усьому! Зі святом Вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора