Виставка малюнків учнів Рубіжанської міської дитячої школи мистецтв «Птахи миру»

Дата: 21.09.2023 12:30
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

Згідно з Указом Президента України №100/2002 від 5 лютого 2002 року, в країні було засновано національне державне свято – День миру, яке відзначається сьогодні, 21 вересня. У цей день так само відзначається Міжнародний день миру, заснований Організацією Об'єднаних Націй.

З моменту здобуття Україною суверенітету, мир, як найприродніше явище соціальної держави, став нормою життя. Над українцями не літали бомби, міни та артилерійські снаряди. Поля були засіяні та зорані лише сільськогосподарською технікою. Громадяни жили, будували плани, займалися щоденними справами.

Для України цей день має особливе значення. Протягом усієї історії українська держава боролася за своє мирне існування. З 2022 року Україна бореться з російською агресією величезною ціною, щоб наші діти та онуки ніколи не знали війни. Кожен українець мріє про те, щоб Україна якнайшвидше перемогла у війні, щоб повернулися рідні, близькі та друзі, щоб було мирне небо над головою, щоб у дітей було світле майбутнє, щоб нестерпні людські рани були загоєні. Бо найбільше щастя у світі – це мир, коли люди живуть у злагоді, коли не здригається земля від страшних вибухів, не течуть сльози смутку і втрати. Ми віримо, що мир обов'язково повернеться. Адже над цим щодня працює українська армія та український народ.

Запрошуємо переглянути виставку малюнків учнів Рубіжанської міської дитячої школи мистецтв «Птахи миру».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора