«Карате, як стиль життя»

Дата: 19.09.2023 11:30
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

У с.Софіївська Борщагівка, в приміщенні «Молодіжно-дитячої спортивної школи карате-до» з метою популяризації карате як спорту та системи вдосконалення, відкрилася фотовиставка Дитячо-юнацької спортивної школи №1 міста Рубіжне «Карате, як стиль життя».

Виставка знайомить відвідувачів зі спортивним життям відділення карате Дитячо-юнацької спортивної школи №1 міста Рубіжне, яке відбувалося до повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. 

Дитячо-юнацька спортивна школа міста є закладом спеціалізованої позашкільної освіти спортивного профілю – закладом фізичної культури і спорту, який забезпечує розвиток здібностей вихованців в обраному виді спорту, визнаному в Україні, створює необхідні умови для гармонійного виховання, фізичного розвитку, повноцінного оздоровлення, змістовного відпочинку і дозвілля дітей та молоді, самореалізації, набуття навичок здорового способу життя, підготовки спортсменів для резервного спорту. У закладі діяло 10 відділень з видів спорту, серед яких, одним з провідних було відділення карате. 

Молодіжно-дитяча спортивна школа карате-до разом з Дитячо-юнацькою спортивною школою №1 міста Рубіжне запрошують дітей, підлітків та дорослих, які мають статус «внутрішньо переміщених осіб», на безкоштовні заняття з карате для гартування характеру, бійцівського духу, дисципліни як у тренувальній залі, так і за її межами. Адже карате – це виховання духовно розвинених, цілеспрямованих, фізично сильних людей. В карате приваблює усе: система дихальних вправ, методи фізичної підготовки, системи психологічної стійкості, самозахист, мужній вид спорту.

Методики, які адаптовані і перевірені роками дозволяють займатися даним видом карате всім бажаючим, незалежно від статі та без вікових обмежень, починаючи з 7 років. Це чудова можливість займатися спортом усією сім’єю. 

Також для дорослих відбуваються заняття з оздоровчої йоги.

Чекаємо на виставці та заняттях за адресою: Київська область, вул. Волошкова 38/1. Заняття проводять досвідчені спортсмени і тренери: майстер спорту України міжнародного класу, «Заслужений тренер України» Олександр Дорошенко та майстер спорту України міжнародного класу Владислав Дорошенко. Довідки за телефоном 0501449905.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора