Олімпійський тиждень у закладах освіти

Дата: 22.09.2023 10:00
Кількість переглядів: 299

Фото без опису

Уже традиційно навчальний рік у Рубіжанських школах розпочинаємо із проведення Олімпійського тижня.

У рамках Олімпійського тижня - 2023, було організовано чимало цікавих заходів вчителями із фізичної культури під гаслом "Активно рухаймось до Перемоги: здорові діти - здорова нація!"

Учнів ліцею ознайомили з історією Олімпійських ігор, з культурою та традиціями Стародавньої Греції, символікою Олімпійських ігор. На виховні години було запрошено представників та учасників Олімпійських змагань, спортсменів.

СШ №3 провели урок з теми «Луганщина олімпійська», де спортсмени поділились своїми особистими історіями успіху та враженнями від олімпійських досягнень. На захід завітали начальник Луганського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, голова Луганського обласного відділення НОК України Віктор Острєцов, бронзова призерка Олімпіади в Сіднеї 2000 року Ірина Янович та директор Навчально-наукового інституту фізичного виховання та спорту ЛНУ імені Тараса Шевченка, чемпіон Європи і світу, рекордсмен України та світу Олександр Дубовой, Наталія Скрипнік та Сергій Шакун. 

Багата на гостей була і СШ №10. Провели флешмоб «Ми - майбутні олімпійці», де діти з задоволенням і гордістю ділились спортивними фото та відео.

У Рубіжанській гімназії №4 протягом тижня пройшов челендж “Спорт у поезії”. Діти і вчителі мали завдання знайти вірші про спорт і зняти відео читання. 

Також були організовані віртуальна фотовиставка “Зі спортом у серці” та конкурс малюнків «Олімпійська Україна». Діти і вчителі надіслали фото та малюнки з демонстрацією улюблених видів спорту або власних занять та здобутків. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора