Стоп булінг!!!

Дата: 26.09.2023 15:30
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Булінг — це агресивна та вкрай неприємна поведінка однієї дитини або групи дітей по відношенню до іншої дитини, що супроводжується постійним фізичним і психологічним тиском. Дитину систематично дражнять образливим для неї чином, навмисно не приймають у колектив, залякують, шантажують або навіть б'ють.

Булінг у шкільному колективі можна сміливо назвати «дорослою» проблемою. Адже дитяча агресія та систематичне цькування можуть призвести до жахливих наслідків. Як заохочувати школярів до конструктивного вирішення конфліктів та створити сприятливу психологічну атмосферу в класі?! 

З метою попередження булінгу, кібербулінгу, з профілактики злочинів та правопорушень в учнівському середовищі, для  виховування в учнів почуття емпатії та переживання до дитини, яка зазнає насильства та розвитку навиків відповідальної та безпечної поведінки учні Рубіжанської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №10 ініціювали акцію «Стоп булінг!» із закликом запобігти цькуванню та підтримати товаришів. 

З практичним психологом школи відбулося заняття з елементами тренінгу. Діти на прикладі реальних життєвих ситуацій вчились співставляти різні оцінки ситуації і шукати шляхи вирішення проблеми.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора