Звіт УСЗН за 25 – 29 вересня 2023 року

Дата: 01.10.2023 15:17
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

За період з 25 по 29 вересня мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 508 наборів з продуктами харчування та 49 наборів з гігієнічними засобами в гуманітарних хабах "Луганщина моя". 

Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади. Направлені звернення до Благодійних фондів: "Розвиток міста", "Фронт добрих справ", "Ліки для України", Фонду Сергія Притули, БФ Вадима Столара, благодійної організації "Воля та гідність".

За звітний період 32 мешканцям Рубіжанської територіальної громади надана допомога в оформленні документів для отримання грошової допомоги від Благодійної організації "АДРА Україна". 

Протягом тижня спеціалісти управління надали допомогу 97 громадянам в оформленні документів для отримання грошової допомоги відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади. 

За звітний період надано 434 послуги консультування і інформування мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги, надано допомогу в реєстрації в формах, відкритих благодійними фондами, для отримання гуманітарної допомоги, в налагодженні зв'язків з органами соціального захисту за місцем тимчасового перебування.

Протягом тижня спеціалісти управління прийняли участь в робочій нараді з фахівцями Департаменту соціального захисту населення ЛОДА щодо організації роботи з особами похилого віку в умовах війни, в Першому Регіональному ветеранському форумі за підсумками VI Міжнародного ветеранського форуму "Україна. Захисники. Майбутнє", організованому Міністерством у справах ветеранів України, в ознайомчому заході на тему: "Практика виконання НПД 1325 "Жінки. Мир. Безпека" в Харківській області в рамках реалізації проєкту "Місцеві проблеми – місцеві рішення 1325" в Луганській області, у засіданні Координаційного штабу з питань забезпечення реалізації прав і свобод внутрішньо переміщених осіб під головуванням Віце-прем'єр-міністра України - Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Верещук І.А.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора