Міжнародний день похилого віку є символом єдності і спадкоємності поколінь

Дата: 02.10.2023 16:30
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

1 жовтня у всьому світі і в Україні відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН.

Старші люди пронесли крізь своє життя вірність рідній землі, зберегли для нащадків найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними своєї держави.
Люди поважного віку - це скарб нації, джерело народної мудрості. Дбайливе ставлення до старшого покоління - загальнодержавна справа.

Життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція людей золотого віку повинні стати взірцем для підростаючого покоління.

Цей день – прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, і взагалі всім людям поважного віку за розбудову та розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.

Рубіжанська міська військова адміністрація висловлює слова глибокої вдячності за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Бажаємо мирного неба над головою, довгих і щасливих вам років життя! Будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків! Все буде Україна!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора