В Гуманітарному штабі «Луганщина моя» Рубіжанської міської військової адміністрації працівниками Рубіжанського центру надання соціальних послуг організована зустріч для людей похилого віку з Луганщини

Дата: 03.10.2023 13:00
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні це також і День ветерана - в цей день висловлюють повагу та подяку як ветеранам, які пройшли Другу світову війну, так і воїнам, хто відстоював незалежність та свободу України.

2 жовтня в Гуманітарному штабі «Луганщина моя» Рубіжанської міської військової адміністрації Луганської області працівниками Рубіжанського центру надання соціальних послуг організована зустріч для людей похилого віку з Луганщини які на разі тимчасово мешкають у місті Вінниця. Під час спілкування було організовано відео зв’язок із спеціалістами Головного управління пенсійного фонду України в Луганській області для консультації та привітання в онлайн режимі. Для учасників зустрічі, спеціалістами центру, організовано майстер клас з виготовлення поробок, а по завершенню заходу чаювання. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора