Оголошення про публічні консультації

Дата: 04.10.2023 17:00
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

Народний депутат України, Голова ПП «Слуга Народу» та Голова комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олена ШУЛЯК запрошує до підтриманої ініціатива ГО «Інститут Республіка» щодо проведення публічних консультацій громадян, юридичних осіб, чиє житло було пошкоджене, або знищене внаслідок збройної агресії росії проти України.

До публічної консультації можуть долучитися учасники, які наразі проживають в східних і центральних регіонах України і мають пошкоджене майно або ті, хто має пошкоджене майно в даному регіоні, але наразі проживає як внутрішньопереміщена особа в іншій області України, або за кордоном.

До участі у публічних консультаціях запрошуються мешканці Донецької,Луганської, Харківської, Дніпропетровської, Полтавської, Кіровоградської,Черкаської та Вінницької областей.

Пропозиції громадян допоможуть у внесені актуальних і якісних змін до Закону України № 2923-IX "Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України" та Державний реєстр майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.

У разі потреби, більш детальну інформацію можна отримати за посиланнями на консультаційні документи:

- консультаційний документ: http://surl.li/lcony
- реєстраційна форма для участі: http://surl.li/lbaqw

Звертаємо увагу, що на зазначених ресурсах, також, наявна форма реєстрації, яку мають заповнити бажаючі прийняти участь у публічних консультаціях. 

Друга публічна консультація: Напрямок «Схід» відбудеться 06 жовтня о 10:00 годині.

Додаткову інформацію можна отримати у організаторки заходів «Інституту Республіка» Інни Душка (контактний номер телефону +380961724018).

Запрошуємо активних членів Рубіжанської громади та зацікавлених осіб взяти участь у публічних консультаціях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора