«Насильство під час війни: сенситивне висвітлення теми та способи подачі матеріалу»

Дата: 05.10.2023 13:30
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Наприкінці вересня представники Рубіжанської міської військової адміністрації взяли участь у тренінгу «Насильство під час війни: сенситивне висвітлення теми та способи подачі матеріалу».

Захід було організовано за ініціативи Офісу Віцепрем'єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції спільно з Апаратом Урядової уповноваженої з гендерної політики, громадської організації UA «Experts» та американської благодійної організації «Help heroes of Ukraine" за підтримки UNFPA, Фонду ООН в галузі народонаселення в рамках Соціально-правового проєкту «Response&Prevention».

Мета заходу ‒ обмін експертними знаннями з представниками медіа середовища для більш сенситивного, гендерно збалансованого, недискримінаційного висвітлення тем, пов'язаних з насильством під час війни (зокрема сексуального насильства), а також інформування щодо діючих сервісів підтримки.

Отримані у межах тренінгу знання сприятимуть більш змістовному сенситивному спілкуванню з постраждалими. Крім того, обговорення проблемних питань з фахівцями дозволило зрозуміти підходи висвітлення питань, пов’язаних із насильством під час війни. Були напрацьовані підходи до створення медіа-матеріалів з тематики насильства та отримана інформація про організації, які працюють з постраждалими.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора