У Києві відбувся Форум до Дня позашкілля

Дата: 06.10.2023 16:00
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

25-26 вересня у м. Києві Міжнародна асоціація позашкільної освіти спільно з Комітетом Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, Міністерством освіти і науки України, Національною академією педагогічних наук України, Українським державним університетом імені Михайла Драгоманова, Інститутом модернізації змісту освіти та іншими партнерами до Дня позашкілля  провели Всеукраїнський форум "Позашкільна освіта 2023: виклики та рішення". 

Основною метою Форуму було обговорення освітніх втрат, їх надолуження у сфері позашкільної освіти та діяльності закладів позашкільної освіти України в умовах війни. 

На участь у Форумі зареєструвалось понад 2700 учасників (онлайн та офлайн). Делегація з Луганщини складалась з представників закладів позашкільної освіти області.     

На Форумі відбулася церемонія вручення нагород і відзнак з нагоди Дня позашкільної освіти. За високу професійну майстерність у сфері позашкільної освіти, вагомий внесок у підтримку вихованців закладів позашкільної освіти та у зв’язку з 35-річчям з дня заснування Грамотой Міжнародної асоціації позашкільної освіти нагороджена комунальна установа "Рубіжанський міський Центр туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді", яка також отримала сертифікат на оргтехніку від The LEGO Foundation.

Рубіжанська міська військова адміністрація вітає унікальний заклад позашкільної освіти рубіжанської освіти із заслуженим визнанням його досягнень!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора