Рубіжанський спортсмен Микола Бараннік у складі національної збірної України розпочав підготовку до чемпіонату світу з пауерліфтингу

Дата: 10.10.2023 10:00
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

Рубіжанський спортсмен, почесний громадянин м. Рубіжне, заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу, багаторазовий переможець світових та Європейських чемпіонатів, тренер-викладач ДЮСШ №1 м. Рубіжне МИКОЛА БАРАННІК у складі національної збірної України розпочав підготовку до чемпіонату світу з пауерліфтингу на Олімпійський базі «Конча–Заспа» (м. Київ). Чемпіонат цього року відбудеться 13-19 листопада у місті Вільнюс, Литва. 

Нагадаємо, що минулий 2022 рік був дуже вдалим для Миколи. Наш спортсмен виборов друге місце на ХІ Всесвітніх іграх з неолімпійських видів, які відбулися в м. Бірмінгем (США) та виборов звання чемпіону світу на змаганнях у Данії.

Рубіжанська міська військова адміністрація, відділ культури, молоді та спорту, вся спортивна спільнота м.Рубіжного вболюває за Миколу Баранніка з та бажає міцного здоров’я, великої удачі, наполегливості, наснаги та нових спортивних та життєвих перемог! Разом до ПЕРЕМОГИ!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора