Рубіжанський меморіал. Манжай Кирило Олександрович

Дата: 16.10.2023 10:00
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

Фото без опису

 

Манжай Кирило Олександрович народився 09.12.1998 року в місті Рубіжне. Все своє життя мріяв бути військовим, тому повномасштабну військову агресію зустрів як солдат гранатометник 3 механізованого відділення 1 механізованого взводу 2 механізованої роти 1 механізованого батальйону військової частини А 0693, 54 ОМБр.

17 березня минулого року Кирило відбивав наступ ворога на «нулі», на блокпосту під Мар’їнкою (Донецька область). Там він захищав нашу країну від росіян разом із двома своїми побратимами, які теж були з Луганщини. Помер від отриманих поранень, не сумісних із життям.

Його мама, Наталія Олексіївна, розповідає: «Як розгорталося ситуація точно не відомо, два друга Кирила отримали поранення, але змогли відповзти й на щастя, вижили. Кирило загинув. Чи це відразу відбулося, чи його вже добивав ворог, невідомо. Спочатку тіло не вдалося забрати, але коли цей блокпост знову став підконтрольним українським військам, його тіло було доставлено до моргу в м. Дніпро. 

Кирила поховали 1 квітня 2022 року у Дніпрі, бо на Луганщині в той час йшли запеклі бої, а рідне Рубіжне страждало від російської навали. Його друг, який зараз знаходиться на фронті, каже що мій син став для нього ангелом - охоронцем. Кирило завжди був дуже відповідальним та надійним другом, а ще - дуже доброю людиною. Часто дарував мені квіти і говорив: «Все буде добре, я – візунчик». Він був для мене сенсом життя і буде жити в моєму серці вічно. Для молодших братів, яким зараз 8 та 10 років, старший брат назавжди залишиться взірцем. І хоча вони знають, що він загинув, але все одно … чекають».

Рубіжанська міська військова адміністрація висловлює слова співчуття близьким та друзям загиблого Героя!

Вічна пам’ять та шана Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора