Навчання задля покращення якості послуг

Дата: 17.10.2023 11:30
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

Рубіжанська публічна бібліотека взяла участь у навчальному курсі, «Грантове фінансування проєктів громад – розробка та впровадження», який був проведений громадською організацією «GoLOCAL» в рамках партнерського проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні.

GoLOCAL – головний партнер українських громад, донорських організацій та бізнесу у досягненні соціально-економічного розвитку регіонів, місія якого розбудовувати економічний, інноваційний та виробничий потенціал регіонів України завдяки залученню кращих світових практик розвитку і грантового фінансування. 

Навчання тривало 6 тижнів та складалося з 13 вебінарів. Спікери розповідали про розробку проєктів, визначення їх релевантності для донорських організацій, основи підготовки успішних грантових заявок та супровідних документів, бюджетування проєктів розвитку та їх комунікаційної складової, забезпечення їх ефективного виконання та звітування, побудову ефективних стосунків із донорськими організаціями. Доповідачами були не тільки члени команди GoLOCAL, а й запрошені лектори, серед яких – Іван Мукомел – регіональний директор проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні», Віталій Власюк – колишній радник прем’єр міністра України, кандидат юридичних наук з міжнародного права та інші.

В рамках виконання практичного завдання комунальний заклад «Рубіжанська публічна бібліотека» підготувала проєкт «Надання культурних послуг в гуманітарному хабі – важливий елемент гуртування громади». Пройдений курс став вагомим додатком в скарбничку знань та досвіду для подальшої успішної роботи в цьому напрямку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора