До уваги релокованих підприємців чи ВПО, які планують розпочати власну справу

Дата: 18.10.2023 14:30
Кількість переглядів: 152

Фото без опису

Агенція регіонального розвитку Луганської області реалізує проєкт «Розширення можливостей переміщених підприємців». Діяльність проєкту стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого Агенції регіонального розвитку Луганської області в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Протягом липня 2023-травня 2024 переміщений бізнес та ВПО, які бажають відкрити власну справу мають можливість отримати безкоштовні консультації:

• із наявних фінансових можливостей,
• управління фінансами підприємства,
• питань бухгалтерського обліку та оподаткування,
• переміщення бізнесу,
• відкриття та відновлення

Та допомогу експертів:

• з підготовки бізнес-планів,
• підготовки та подання грантових заявок.

Запрошуємо ВПО, які мають бізнес чи бажають його започаткувати/відновити, отримати безкоштовні консультації від нашого проєкту.

Наші консультанти:

Анастасія Красюк – бізнес-тренер, консультантка у питаннях розробки бізнес планів для фізичних та юридичних осіб (досвід у бізнес-плануванні - більше 15 років).

Олексій Ємець – підприємець із багаторічним досвідом, фінансовий консультант, бізнес-консультант із релокації та відновлення діяльності підприємств мікро-, малого та середнього бізнесу у програмі ERA від USAID.

Артем Кривоніс – фінансовий консультант СМБ, бізнес консультант з релокації та відновлення діяльності підприємств мікро, малого та середнього бізнесу у програмі ERA від USAID.

Попередня реєстрація на участь за посиланням:
https://forms.gle/TkVJwdKhdbNhDbraA


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора