Мешканці громади можуть звернутися за консультацією до провідного фахівця Служби розшуку Червоного Хреста України по Луганській області

Дата: 21.10.2023 12:30
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

До уваги мешканців громади!

За час збройної агресії проти України тисячі сімей втратили зв’язок зі своїми рідними. Служба розшуку Національного комітету Товариства Червоного Хреста України у тісній координації та співпраці з Міжнародним Комітетом Червоного Хреста проводить діяльність з пошуку та встановлення долі зниклих безвісті.

Розшук ведеться як військовослужбовців, які безвісти зникли під час бойових дій або потрапили у полон, так і цивільних громадян, які неправомірно утримуються під вартою або депортовані на територію агресора.

Служба розшуку Товариства Червоного Хреста України оперативно опрацьовує всі отримані звернення та повідомляє інформацію про зниклих своєму партнеру з розшуку, Міжнародному Комітету Червоного Хреста, для подальших пошуків.

Громадяни, які втратили зв’язок зі своїми рідними, можуть звернутися за консультацією до провідного фахівця Служби розшуку Червоного Хреста України по Луганській області за номером 095-010-24-84 або на ел.пошту o.kobaliia@redcross.org.ua.

Додатково повідомляємо про номер «гарячої лінії» Червоного Хреста України із загальних питань 0800332656


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора