Звіт УСЗН за 16 – 20 жовтня 2023 року

Дата: 22.10.2023 13:00
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

За період з 16 по 20 жовтня мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 431 набір з продуктами харчування та 51 набір з гігієнічними засобами в гуманітарних хабах "Луганщина моя". На базі гуманітарного хабу у м. Вінниця від Міжнародної організації з міграції 330 родин внутрішньо переміщених осіб Луганської області отримали ковдри, постільну білизну, матраци, сонячні лампи, кухонні набори, розкладні стільці. Для надання такої допомоги Міжнародна організація з міграції самостійно визначила сім'ї ВПО, які тимчасово проживають на Вінниччині.

Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади. Направлені звернення до Благодійних фондів: "Ваша надія", "Постраждалі діти війни", "Хочу допомогти" та Благодійних організацій: "Європейський Фонд Допомоги", "Право на життя".

За звітний період 31 мешканцю Рубіжанської територіальної громади надана допомога в оформленні документів для отримання грошової допомоги від Благодійної організації "АДРА Україна". 

Протягом тижня спеціалісти управління надали допомогу 127 громадянам в оформленні документів для отримання грошової допомоги відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади. 

За звітний період надано 549 послуг консультування і інформування мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги, надано допомогу в реєстрації в формах, відкритих благодійними фондами, для отримання гуманітарної допомоги, в налагодженні зв'язків з органами соціального захисту за місцем тимчасового перебування.

Протягом тижня спеціалісти управління прийняли участь в онлайн заході "Стан виконання рекомендацій Спеціальної доповіді Уповноваженого ВРУ з прав людини щодо додержання прав осіб, які постраждали внаслідок збройної агресії РФ проти України", нараді Міністерства соціальної політики України з метою обговорення практичних питань щодо внесення даних про надавачів соціальних послуг до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг, засіданні Координаційного штабу з питань забезпечення реалізації прав і свобод внутрішньо переміщених осіб під головуванням Віце-прем'єр-міністра України - Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Верещук І.А. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора