Участь у нараді щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників

Дата: 27.10.2023 10:00
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

25 жовтня 2023 року директор КУ ЦПРПП РМР та відповідальні особи за підвищення кваліфікації у закладах освіти Рубіжанської міської територіальної громади взяли участь у нараді щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників в Луганському ОІППО.

Метою заходу була координація зусиль щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів освіти у 2024 році відповідно до регіонального замовлення та підвищення кваліфікації керівників і вчителів 5–6 класів щодо впровадження Державного стандарту базової середньої освіти в листопаді – грудні 2023 року.

Директор Луганського ОІППО Ірина Цимбал акцентувала увагу на нормативно-правовому забезпеченні підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2023–2024 роках.

Пояснення щодо заповнення реєстраційних форм на курси підвищення кваліфікації у 2024 році надала Олена Нікітченко, методист кафедри соціально-гуманітарних дисциплін та методики їх викладання Луганського ОІППО.

Більш докладно про підготовку вчителів до впровадження Державного стандарту базової середньої освіти відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2023 р. №1023 «Питання надання освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам (за спеціальним фондом державного бюджету) у 2023 році» розповіла Ольга Касьянова, заступник директора Луганського ОІППО.

Учасники наради мали можливість отримати відповіді на питання щодо підвищення кваліфікації педагогів у листопаді – грудні 2023 року та у 2024 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора