Прокуратура пред'явила обвинувачення "начальнику управления образования администрации г. Рубежное ЛНР"

Дата: 02.11.2023 11:30
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Прокуратура пред'явила обвинувачення "начальнику управления образования администрации г. Рубежное ЛНР".

Прокурори Рубіжанського відділу Сєвєродонецької окружної прокуратури Луганської області направили до суду обвинувальний акт стосовно так званого «начальника управления образования администрации г. Рубежное ЛНР» (ч.5 ст.111-1 КК України).

Слідством встановлено, що з лютого 2023 року колишня директорка школи №1 Рубіжанської міської ради Луганської області, погоджуючись на пропозицію представників окупаційної адміністрації держави-агресора – російської федерації та представників незаконних збройних формувань так званої «лнр», добровільно зайняла посаду так званого «начальника управления образования администрации г.Рубежное ЛНР» (мовою оригіналу).

Наразі матеріали обвинувачення направлено до Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області для розгляду по суті.

Фігурантці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п’ятнадцяти років та з конфіскацією майна або без такої. 

Спеціальне досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Примітка: відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора