Звіт УСЗН за 30 жовтня - 03 листопада 2023

Дата: 05.11.2023 13:00
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

За період з 30 жовтні по 03 листопада мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 374 набори з продуктами харчування в гуманітарних хабах "Луганщина моя". На базі гуманітарного хабу у м. Вінниця непродуктові набори від Міжнародної організації з міграції отримали понад 300 сімей внутрішньо переміщених осіб з Луганської області.

Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади. Направлені звернення до БФ «Щедрик», ГО Молодіжний рух «Будь Вільний», БО «Міжнародний благодійний фонд «Арх. Михаїла», БФ «Безпечне небо» та до всіх обласних організацій Червоного Хреста України.

36 мешканцям Рубіжанської територіальної громади надано допомогу в оформленні документів для отримання грошової допомоги від Благодійної організації "АДРА Україна".

За звітний період надано 599 послуг консультування та інформування мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги, надано допомогу в реєстрації в формах, відкритих благодійними фондами, для отримання гуманітарної допомоги, в налагодженні зв'язків з органами соціального захисту за місцем тимчасового перебування.

Протягом тижня спеціалісти управління надали допомогу майже 100 рубіжанам в оформленні документів для отримання грошової допомоги відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади.

Триває консультування Захисників і Захисниць України Рубіжанської громади щодо оформлення грошової допомоги відповідно до Програми «Громада – Захисникам і Захисницям». 2 листопада відбулося друге засідання комісії з надання грошової допомоги Захисникам і Захисницям України. Прийнято рішення про надання допомоги 23 особам на загальну суму - 690 тис грн.

Представники УСЗН долучилися до нетворкінгу «єВакансія. єРобота», який відбувся 31 жовтня у м. Дніпро у шелторі для ВПО з Луганщини. 02 листопада брали участь в інформаційній сесії з питань декларування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора