Завітайте до Чомучок

Дата: 08.11.2023 11:30
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

4 листопада 2023 року в приміщенні гуманітарного хабу «Луганщина моя», який знаходиться у м. Вінниця по вул. Праведників Світу, буд. 43-б, відбулося перше заняття гуртка «Клуб Чомучок» для майбутніх першокласників. 

Заняття проводяться вчителем початкових класів Єршовою Тетяною Анатоліївною для дітей 5-6 років. Враховуючи, що провідною діяльністю для дітей цього віку є гра, вчитель використовує різноманітні інструменти для привернення уваги, зацікавленості дітей, розвитку їх креативності, пам’яті, самостійності та самоорганізації. 

Вже на першому занятті разом з іграшкою-помічником діти вчилися помічати звуки, що їх оточують, вправлялися в прямому та зворотньому рахунку, досліджували геометричні фігури, виготовили з паперу ведмедика. 

Рубіжанська міська військова адміністрація сприяла в закупівлі меблів, канцтоварів, дошки для роботи гуртка та планує в подальшому розширити перелік послуг при хабі для дітей вимушених переселенців. 

Тож запрошуємо батьків дітей 4,5 - 6 років Рубіжанської громади та Луганської області до гуманітарного хабу «Луганщина моя». В гуртку «Клуб Чомучок» ваші діти отримають корисні знання, знайдуть нових друзів, а заняття з досвідченим педагогом зменшать вплив стресу перед шкільним навчанням. 

Телефон для довідок: 096-231-14-26 (Тетяна Анатоліївна).
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора