В гуманітарному хабі в м.Вінниця працюють лікарі комунального некомерційного підприємства Рубіжанської центральної міської лікарні

Дата: 10.11.2023 16:15
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

В гуманітарному хабі в м.Вінниця працюють лікарі комунального некомерційного підприємства Рубіжанської центральної міської лікарні.

Медичні послуги з діагностики та лікування надають акушер-гінеколог, онколог, невролог, психіатр.

Лікар невролог та лікар психіатр проводять діагностику та лікування захворювань нервової системи та розладів психіки. Консультують щодо надання допомоги собі та близьким в гострих стресових ситуаціях. 

В онкологічному кабінеті лікар-онколог вищої категорії проводить, як профілактичні, так і лікувальні і реабілітаційні заходи. За необхідності проводиться видалення родимок, папілом, бородавок, різних вікових новоутворень. Також проводиться первинний прийом, спостереження пацієнтів з виявленою патологією, ведення хворих після проведених курсів хіміотерапії і променевого лікування, корекція їх можливих ускладнень. 

В гінекологічному кабінеті лікар акушер-гінеколог вищої категорії, спеціаліст з планування сім’ї, грудного вигодування, індивідуального підбору контрацепції, порушень менструального циклу, замісної гормональної терапії, полікістозу яєчників, адеміозу, патології шийки матки, запальних захворювань жіночої статевої системи.

В кабінеті УЗД прийом веде лікар УЗД вищої категорії. Проводиться широка діагностика внутрішніх органів, легенів, суглобів, щитовидної залози, молочних залоз, лімфатичних вузлів, судин та ін. Дослідження проводиться на найсучаснішому обладнанні. 

За жовтень 2023 року було проведено 256 консультацій, 12 хірургічних процедур, 90 УЗД обстежень, 29 лабораторних гінекологічних обстежень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора